Home » Levertijd en bezorgkosten

Levertijd & verzendkosten

Je kunt bij Trendysieraden.nl jouw bestelling op het gewenste adres binnen Nederland bezorgen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De bezorging van jouw bestelling laten wij uitvoeren door PostNL. PostNL zal de eerstvolgende werkdag na verzending een eerste afleverpoging doen (maandag t/m zaterdag, maandag enkel indien dit een tweede afleverpoging betreft). Bent u niet thuis, dan volgt een werkdag later een tweede poging. Wanneer aflevering ook dan niet lukt zal jouw bestelling naar een afhaallocatie gebracht worden. De pakketbezorger zal dan een afhaalbericht in uw brievenbus achterlaten.

Bij het afhalen op een PostNL pakketpunt ben je verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen waarbij de naam hetzelfde dient te zijn als het legitimatie bewijs.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,95 voor bestellingen onder de € 40,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 40,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.